Handiger met Outlook

Geen last van een mailmonster?

Maar wel sneller en handiger willen werken met Outlook?

Je hebt het aardig onder controle, maar  je wil tijdwinst boeken door gebruik te maken van de mogelijkheden die Outlook kent.

Of je bent net overgestapt op Outlook 2016 vanaf Outlook 2007 en je komt er achter dat je nu de weg niet zo goed meer weet en de nieuwe mogelijkheden niet overziet.

Natuurlijk kun je overal op Youtube Outlookinstructies vinden, maar in deze video’s krijg je ook uitleg over hoe je de toepassingen in moet zetten, om er echt wat aan te hebben en welke handigheidjes helemaal niet zo handig zijn.

Handiger met Outlook bestaat uit een serie instructievideo’s waarbij de focus ligt op snelle en efficiënte afhandeling.

Eenvoudige basiskennis van Outlook wordt niet behandeld. Wel handigheidjes die je sneller maken en helpen goed overzicht te houden.

Grip je op je mail geeft rust, zekerheid en vertrouwen

Wat levert het op?

  • Meer tijd voor andere zaken dan mail
  • Overzicht op je taken

Ja, ik wil handiger en sneller worden met Outlook!

all-in-place-stars

Mijn investering is 27,50 euro (excl. 21% btw)

Drie maanden toegang tot de instructievideo’s.

De instructievideo’s zijn gemaakt in Outlook 2016.

Werk je nog met Outlook 2007, dan is modernisering aan te bevelen.

Outlook 2010 is redelijk vergelijkbaar.

Open inschrijving

Lastig om online te leren? Schrijf je in voor de persoonlijke training. Samen leren, met persoonlijke aandacht.

VIP traject

Liever op je werkplek met mij aan de slag? Een individueel traject om je mailmonster te temmen bestaat uit een dagdeel training op je werkplek, gevolgd door begeleiding per Skype of telefoon. Bij de intake spreken we af hoeveel en hoelang begeleiding nodig is. Heb je ook behoefte aan baas over je werktijd en een blinkend bureau, dan kom je op een compleet VIPtraject uit.

TEAM

Heeft jouw team te maken met deze problematiek? Je kunt ook kiezen voor een groepstraining. De training bestaat uit één dag groepstraining met maximaal 10 deelnemers, gevolgd door individuele werkplekbezoeken. De hoeveelheid werkplekbezoeken wordt afgestemd op de behoefte. De training is maatwerk en wordt afgestemd op wat de organisatie en de individuele deelnemer nodig heeft.

Bel of mail me voor meer informatie.

06 28 97 26 22