Blue Monday onzin

Het is vandaag Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Gelukkig is het totale onzin. Het is bedacht door een psycholoog in opdracht van een reisorganisatie, die graag meer reisjes naar de zon wilde verkopen in januari.

Niks van aantrekken dus. Bovendien is het vandaag heerlijk zonnig. Echt een dag om even naar buiten te gaan. Pak in je pauze wat zon mee, want licht is een goede remedie tegen een winterdepressie. Zo’n winterdip is dan weer geen onzin en te behandelen met licht.

Het is maandag! So what? Als je opziet tegen de maandag, omdat je dan weer moet werken, is het tijd voor een andere baan.

Baal je omdat je goede voornemens nu al mislukt zijn? Misschien een goed moment om weer even te kijken wat dat was en er wat hulp bij in te schakelen. Of je wilt iets bereiken, het blijkt dat het je niet in je eentje lukt en je haalt er hulp bij. Of het is wel okee en je laat het zoals het is. Klaar met zeuren. Jezelf mentaal straffen, omdat het niet gelukt is, helpt in ieder geval niet.

Je mailbox al weer volgeslibt? Ondanks je goede voornemens? Blijf niet zelf prutsen. Je kunt bij mij terecht voor een snelle training, waardoor je dat probleem  oplost. Of je laat het zoals het is. Dat kan natuurlijk ook.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.